• Wat leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen en deze, te samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs in te leveren bij de kantine van MVV’58. Of vraag in de kantine om een inschrijfformulier. Er wordt onderscheid gemaakt tussen jeugdlid en senioren lid. Klik op het PDF symbool om het inschrijfformulier te openen. 
   
  Participatie

  Indien je lid wordt ga je tevens akkoord met de voorwaarden van ons participatiebeleid voor ouders en leden. Zie hiervoor het aparte tabblad "Participatie" op deze website.

  Als je lidmaatschap een overschrijving van een andere vereniging betreft dien je de volgende stappen te ondernemen!

  1. Speler meldt zich eerst af bij de oude vereniging en krijgt de relatiecode mee
  2. Speler meldt zich met zijn/haar relatiecode bij de nieuwe vereniging
  3. Speler vult een inschrijfformulier in en levert de getekend in bij de nieuwe vereniging.

  Heb je vragen over jouw inschrijving? 

  Vragen over je lidmaatschap kun je stellen aan de ledenadministratie (Frans Kroon). Frans is te bereiken op ledenadministratie@mvv58.nl

  Vragen over de contributiebetalingen kun je stellen aan de penningmeester Marijke van Mourik. Zij is bereikbaar op penningmeester@mvv58.nl

  Vragen over het participatiebeleid kun je stellen aan participatie@mvv58.nl

 • Online inschrijfformulier

  Met het (digitaal) ondertekenen van het inschrijfformulier geeft u toestemming aan uw bank en aan MVV'58, , 4194 TH Meteren, incassant ID: NL28ZZZ401560480000, om de contributie van uw rekening af te laten schrijven. Hierbij verklaart u tevens akkoord te gaan met de reglementen van de KNVB en van MVV'58.  Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze binnen acht weken laten terugboeken, vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Wet op privacy
  Met het (digitaal) invullen van het formulier geeft u vereniging MVV'58 toestemming om uw gegevens te beheren!
  De gegevens worden slechts gebruikt voor het doel waarvoor ze bestemd zijn. Dit betekent dat ze niet worden doorgestuurd naar externe partijen en dat binnen de vereniging alleen de personen die de gegevens vanuit hun functie in moeten zien toegang hebben.

 • Inschrijfformulier Mvv'58