• Zeer geslaagde slotdag!

  De dag begon om acht uur met het welbekende bakkie koffie en een lekker ontspannen sfeertje, want alles stond al klaar en/of was geregeld!

  Maar al gauw druppelde de eerste groep, Jo-7 t/m Jo-11, binnen om de door Peter van Haarlem georganiseerde techniektraining te volgen. Peter had een mystery guest uitgenodigd, die op zijn beurt iemand mee had genomen; oud-Oranjespeler Daan Disveld en diens broertje Bas! In 1,5 uur werkten de kids allerlei onderdelen af, maakten daarna nog een mooie groepsfoto, om vervolgens de kantine in te rennen voor wat lekkers. Daan en Bas zorgden ter plekke voor hun handtekeningen op het diploma dat de kids met trots mee naar huis kregen.

  Daarna was het de beurt aan de Jo13 / Mo-13, die onder leiding van Jelle van Toorn ook een rondje techniektraining kregen. Die mochten onder andere proberen om de keeper van ons eerste, Rick van Ginkel, op zijn verkeerde been te zetten. De Jo-15 / Mo-15 en de Jo-17 / Mo-17 volgden met een onderling toernooi. Ze kregen allemaal achteraf een heerlijk broodje hamburger van slager Leo Vogelzang uit Meteren, die tevens de supermakkelijke aanhangwagenbarbeque ons ter beschikking stelde.

   Rond drie uur werden de senioren losgelaten op het veld om dat inmiddels lui geworden zweet uit die lijven te laten komen. Na een verfrissende douche konden zij ook van een natje en droogje gaan genieten. Als vanouds was het weer een erg gezellige afsluiter van het seizoen!

   We willen alle vrijwilligers bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt!


  Fijne vakantie en tot gauw!