• Wij zijn op zoek naar jou!

  Het seizoen is van start! Door de inzet van veel vrijwilligers kan er weer lekker getraind en gevoetbald worden. Om dit seizoen alles goed te laten functioneren is een goede organisatie en een actieve bijdrage van alle spelende leden noodzakelijk!

  Hiervoor kent MVV’58 de participatie. In juni hebben wij jullie gevraagd het participatie formulier in te vullen, waarop je jouw voorkeur van vrijwilligerstaken kon invullen.

   

  65% van de spelende leden heeft hieraan gehoor gegeven. Een mooi begin. Met deze vrijwilligers hebben wij de  coaches, trainers en grensrechters grotendeels kunnen invullen! Ook de bardiensten op de dinsdag- en donderdagavond, het ophalen van papier en de schoonmaak op de zaterdagmiddag van een aantal kleedkamers is grotendeels opgevuld.  

   

  Volgens afspraak worden de overige 35% ingepland door de participatiecommissie voor participatietaken. Deze hebben inmiddels bijna allemaal een bericht ontvangen wanneer ze zijn ingepland.

   

  Het kan zijn dat je nog geen reactie hebt ontvangen over je participatie. Dit kan veroorzaakt zijn  doordat de desbetreffende commissie nog geen vervolg heeft (kunnen) gegeven aan jouw aanmelding. Ook de nieuwe leden krijgen zo spoedig mogelijk bericht.

  Als je nog niks hebt gehoord, stuur dan even een mail aan participatie@mvv58.nl

   

  Ondanks alle participatie-inspanningen hebben we nog steeds tekorten, onder andere in de keuken en in de schoonmaak. We zien ons dan ook genoodzaakt om voor deze rollen betaalde krachten in te huren.

  Hiervoor willen we onze leden als eerste de kans geven. Zoek je een bijbaan? Wij zoeken jou!

   

  Keukenhulpen

  Schoonmakers

   

  Op zaterdag meehelpen in de keuken. Allerhande werkzaamheden waaronder frituren, tosti’s bakken, opruimen en schoonmaken.

  Werktijden tussen 11.00 uur tot 19.00 uur.

  Minimum leeftijd: 16 jaar

   

   

  Het schoonmaken van de kantine, kleedkamers en overige ruimtes. Werktijden naar eigen voorkeur op de zondag of de maandag.  

  Belangstelling of meer informatie? Stuur een email naar participatie@mvv58.nl

  Belangstelling of meer informatie? Stuur een email naar participatie@mvv58.nl