• Wat ga jij doen voor je club MVV'58 ?

  Aan alle spelende leden is een e-mailbericht gestuurd met het verzoek het participatieformulier in te vullen. Heb je deze e-mail niet ontvangen dan staat in Sportlink mogelijk een onjuist e-mailadres. Geef ons dan het juiste e-mailadres door via participatie@mvv58.nl. Let op dit dient hetzelfde adres te zijn wat je gebruikt in de voetbalapp! De verzonden tekst lees je hieronder. We verzoeken je het formulier voor 20 juni in te vullen. 

   

  Beste MVV-ers,

  MVV’58 heeft ruim 550 leden en meer dan 30 spelende teams. Om dit geheel goed te laten functioneren is een goede organisatie en een actieve bijdrage van alle spelende leden noodzakelijk!

  In de ALV van maart 2018 is met ruime meerderheid het Participatiebeleid 2.0 aangenomen. Kort gezegd betekent dit beleid dat ieder lid (of de ouder/verzorger) minimaal 10 participatie uren per seizoen maakt. Helaas hebben we ook een afspraak moeten maken voor hardnekkige weigeraars, zij betalen een participatiebijdrage van EUR 250,-

  Afgelopen seizoen hebben we gewerkt met de voetbal.nl-app. Helaas is de app nog onvoldoende bruikbaar om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Om die reden gaan we voor het nieuwe seizoen een participatieformulier gebruiken, waarop je jouw taken en tijdstippen kunt invullen van jouw voorkeur. Het formulier kun je online invullen op de website:   www.mvv58.nl/participatieformulier/

  Wij verzoeken je het formulier vóór 20 juni in te vullen. Als we geen formulier binnen krijgen plannen wij je in zonder rekening te kunnen houden met je persoonlijke voorkeuren.  Vanzelfsprekend worden alle leden tijdig op de hoogte gesteld van de planning.

  Vul jij jouw uren al in via de app of denk je dat het wel bekend is wat je doet?  Gebruik dan toch het formulier. We willen voorkomen dat ten onrechte wordt gedacht dat je niet aan uren voldoet.

  Heb je nog vragen? Op de website staat het participatiebeleid uitgelegd en wordt er een lijst bijgehouden van vragen en antwoorden. Alle overige vragen kun je stellen via participatie@mvv58.nl.

  We rekenen op jullie medewerking en willen jullie alvast bedanken voor jullie bijdrage. Op naar een nieuw sportief en gezellig seizoen!

  Met hartelijke groet,

  Participatie commissieMVV’58