• Voorbereiding jeugd 2021 2022

  Voorbereiding seizoen 2021-2022 
   
  Nog een aantal weken en dan eindigt opnieuw een bijzonder Corona seizoen. Gelukkig kon de jeugd het grootste gedeelte van de tijd lekker doortrainen en waren de toernooien op zaterdag zeer welkom en uitstekend begeleid. Namens de TC nogmaals dank aan alle vrijwilligers die zich in hebben gezet om dit voor de kinderen iedere keer weer mogelijk te maken!
   
  Dankzij een aantal sponsoren die specifiek aan de Jeugd een financiële bijdrage leveren, konden we ook de Techniek Trainingen van Ryan blijven verzorgen en de coaching van de trainers door ons Hoofd Jeugdopleiding Rainier. Het mag duidelijk zijn, zonder deze sponsoren was dit in deze uitdagende tijden niet gelukt, uiteraard dank daarvoor!
   
  In voorbereiding op seizoen 2021-2022 zijn in de maand april de gesprekken gevoerd met trainers over de nieuwe indeling in bijzijn van Rainier en het TC lid verantwoordelijk voor de leeftijdsklasse. (zie voor deze indeling….) Het betreft maar liefst 27 elftallen en meer dan 200 kinderen die ingedeeld moeten worden, in de komende TC vergadering op 17 mei staan de laatste discussiepunten op de agenda. Dit betekent dat we eind mei de voorlopige indeling op de website kunnen zetten en allemaal uitkijken naar een “normaal” seizoen waar we als ouders weer lekker langs de lijn kunnen staan!
   
  Heeft u vragen of suggestie voor de TC mail deze dan naar tc@mvv58.nl