• Voor het laatst op de bank

  Bedankt!
   
  Na 4,5 jaar verantwoordelijk geweest te zijn voor ons 1e elftal van deze ontzettend leuke en gezellige club, is het moment nu echt gekomen dat ik afscheid ga nemen. In de afgelopen 6 maanden, na het tussentijdse vertrek van de vorige hoofdtrainer, heb ik ondervonden hoe moeilijk het is om voetbal, privé en werk in balans te houden. 
   
  Ik kijk echter met veel plezier terug op wat we met elkaar hebben bereikt. Van het opnieuw opbouwen van een jonge talentvolle groep tot het vormgeven van het beleid voor de toekomst. 
   
  In mijn periode heb ik samen moeten werken met verschillende trainers, de hoogste jeugdteams en talloze vrijwilligers. Als ik hier op terug kijk, heb ik daar eigenlijk geen woorden voor. 
   
  Iemand zei vroeger “elk nadeel heeft zijn voordeel”, waardoor ik mijn tijd hier gelukkig heb kunnen afsluiten op het veld i.p.v. thuis op de bank door de Corona stop. 
   
  Het kampioenschap in het 2e seizoen, de spannende strijd na onze promotie en de laatste paar maanden van dit seizoen (ondanks alles blessures en tegenslagen) waarin wij ons zeker hebben gesteld van een nieuw seizoen in de 3e klasse. Ondanks de bijzondere situatie, was dit voor mij het mooiste afscheid dat ik mij had kunnen wensen. 
   
  Bij deze maak ik gebruik van de gelegenheid om de club, mijn technische staf, de talloze vrijwilligers, het bestuur, de teambegeleiders, de (jeugd)trainers, spelers en iedereen die ik wellicht vergeet te bedanken voor de vele jaren dienst die het mij mogelijk hebben gemaakt om hier fijn te hebben mogen werken.
   
  Achter de schermen gebeuren veel dingen waarvan de meeste jongens geen weet hebben. Bij deze dus, erkenning voor de werkelijke helden van MVV’58.
   
  Ontzettend bedankt voor de mooie jaren die ik hier gehad heb en uiteraard wens ik Frans veel succes toe in het nieuwe seizoen. 
   
  Het ga jullie allemaal goed!  
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Robin Berendsen
   
  Uiteraard bedankt MVV'58 Robin voor alle jaren als trainer en het vele ernaast. Maar gelukkig hoeven we Robin niet hele-mail te missen. Zo blijft hij betrokken bij de technische commissie en natuurlijk zien we hem bij de wedstrijden van zijn kinderen.