• Q&A

  Ik rijd mijn kind (t/m 19 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?

  Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de noodzakelijke chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

  Ik rijd mijn kind (t/m 19 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?

  Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken

  Mag het kind het wedstrijdtenue thuis aantrekken en na de wedstrijd aanhouden? Zodat gebruik van de kleedkamers minder wordt en ouders geen toegang tot de kleedkamers meer hebben?

  Ja, de jeugd dient thuis om te kleden en thuis te douchen. Er zijn wel  kleedkamers beschikbaar voor eventueel wisselen kleding , om iets schoons aan te trekken en om droog te zitten juist voor en juist na de wedstrijden.

  Er is maximaal 1 volwassene toegestaan in de kleedkamer als leider/trainer per team. Ouders zijn niet toegestaan in de kleedkamer.

  Kijk ook op de website van de KNVB waarop vele vragen worden beantwoord. https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

  Wat is de taak van een coronabegeleider? 

  ●Het openen van het hek.
  ●Kleedkamer 2 is permanent open, daar kun je je hesje halen waarmee je bekend maakt dat je coronabegeleider bent en daar vind je ook de flesjes met desinfectiemiddel. Een druppel daarvan is voldoende om de handen van onze leden te kunnen ontsmetten. 
  Verder kan je een ehbo-box vinden in kleedkamer 2 en evt een bakkie koffie zetten voor jezelf middels de senseo die er staat.
  ●Sta je er aan t eind van een avond/dagdeel, graag je hesje weer terughangen, desinfectiemiddel ook, het licht in kleedkamer uit doen en het hek weer afsluiten.
  ● Als er vragen/opmerkingen zijn, twijfel niet en bel Linda 06-10508718