• Overlijden oud bestuurslid Dick de Ruiter

  Overlijden Dick de Ruiter

  Vanmorgen bereikte ons het trieste bericht dat oud bestuurslid van MVV’58 Dick de Ruiter plotseling is overleden. Dick was tot 2011 lid van het bestuur en onder andere verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken. Gedurende zijn jarenlange lidmaatschap heeft hij een grote bijdrage aan de vereniging geleverd vanuit een veelheid aan rollen. Dick was een bevlogen trainer, coach, wedstrijdsecretaris en bestuurslid. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en nabestaanden. Wij wensen hen heel veel sterkte met dit verlies.
  Als vereniging staan we stil bij dit verlies. Op 8 februari zijn alle thuiswedstrijden vanaf 14:30 uur afgelast. Bij alle overige wedstrijden, is een minuut stilte in acht genomen en wordt gespeeld met rouwbanden om. De kantine zal hierdoor om 17:00 uur gesloten zijn.

  Namens alle leden,
  Bestuur MVV’58

  Ter herinnering aan Dick is een memori pagina aangemaakt. Via deze link is het mogelijk om de nabestaanden steun te betuigen. Tevens is er informatie te vinden over de condoleance van Dick de Ruiter. https://www.memori.nl/gedenkplaats/dick-de-ruiter