• Onze trouwe vrijwilligster in het zonnetje

    Wie regelmatig op het complex van MVV’58 komt en in de bestuurskamer kijkt zal haar kennen! Elke week is Dinie van Doorn, één van onze trouwste vrijwilligsters, aanwezig om gasten hartelijk te ontvangen. Altijd een glimlach en altijd een warm welkom. Voor zover wij kunnen heugen is zij actief als gastvrouw. Ruim voor de eerste wedstrijden fietst zij, het laatste jaar zelfs helemaal vanuit Tricht, naar haar eigen 'cluppie' MVV’58.

    Daarnaast is ze één van de meest trouwe fans van het eerste elftal. Een bestuurskamerdienst als gastvrouw duurt bij Dinie dan ook tot die tijd dat ze, waar er ook gespeeld wordt, kan gaan kijken bij de wedstrijd. 

    Dinie’s loyaliteit aan de vereniging gaat zo ver dat ze zelfs op verjaardagen in de familie, inclusief die van haarzelf, gewoon haar taak als gastvrouw invult. Zo ook vandaag. De hele vereniging mag meevieren dat Dinie haar 60e verjaardag viert.

    We hopen dan ook dat het eerste elftal voor haar als cadeau drie prachtige punten mee naar huis neemt uit Spijk. Mooier kunnen ze het niet maken. Vanwege deze tomeloze inzet willen wij vandaag namens alle leden Dinie feliciteren door haar in een zonnetje te zetten en bedanken voor alles wat ze voor MVV’58 doet!

    Bestuur MVV’58