• Nieuwe sponsoren voor de veteranen

  De veteranen van MVV hebben 2 nieuwe shirtsponsors.  Echica en Weijters en Jansen hebben aangeboden dit team van een nieuw tenue te voorzien.

  Echica Bistro & Bar vindt u aan de Rijsstraatweg 52 in Geldermalsen. Echica wordt gerund door Sjaak en Anita de Bruin, samen met chef-kok Paul Buiting.

  Sinds 1999 is Echica uitgegroeid van een eetcafé naar een sfeervolle bistro met een gezellige muziekbar, permanente trouwlocatie, en tevens ijssalon met snackcorner. In de zomermaanden is hun gezellige en kleurrijke terras geopend. Zowel in de zon als in de schaduw kunt u heerlijk relaxen onder het genot van een sfeervol achtergrondmuziekje. De zaak is rolstoeltoegankelijk.

  Echica is de unieke locatie voor uw romantisch diner, gezellige borrel, huwelijksplechtigheid, bruiloft, of compleet bedrijfs- of familiefeest arrangement.

  Wilt u meer informatie: bezoek dan de website:  www.echica-bistrobar.nl

  Autobedrijf Weijters en Jansen is gevestigd in Buren, Tielseweg 6.

  Autobedrijf Weijters & Jansen is een gerenomeerd BOVAG autobedrijf dat  bekend staat om kwaliteitsoccasions, nieuwe auto's en een meer dan vakkundige werkplaats.

  Martin Weijters en Sanne Bouwman zijn uw aanspreekpunt voor verkoop. Wilfred Jansen is dit voor de werkplaats.
  Door hun persoonlijke benadering en merk onafhankelijkheid, bent u gegarandeerd van de beste service, eerlijk advies, vakkundig onderhoud en scherpe tarieven.

  Voor meer informatie bezoek de website: www.weijtersenjansen.nl

  Op deze eigen website houden zij u dagelijks op de hoogte van hun wisselende selectie van occasions.
  Het occasion aanbod wijzigt dagelijks. 
  Ook de auto's die ze verwachten worden dagelijks aan deze website toegevoegd.

   

  Wij bedanken deze sponsoren voor hun steun aan onze club