• MVV'58 klaar voor nieuwe seizoen

  Mvv’58 helemaal klaar voor seizoenstart

  In de afgelopen bijzondere Corona maanden is er hard gewerkt door veel vrijwilligers om het seizoen toch nog een beetje goed af te sluiten, de slotdag was dan ook voor velen bijna weer even als “vanouds”.

  Achter de schermen werd ook veel werk verzet om de voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Zo zijn alle jeugd en senioren elftallen ingedeeld en tijdens speciale inloop Corona avonden besproken met trainers. De club is verheugd dat nagenoeg al deze trainers doorgaan en steeds meer trainers naast voetballen in de senioren ook de eigen jeugd trainen. Naast de “harde kern” die al jaren tot tevredenheid de trainingen verzorgt, komen er de laatste jaren ook (gediplomeerde) trainers bij zoals al eerder Jacco van Gils en komend seizoen in de persoon van oud-jeugdspeler Jelle van Toorn die de opleiding UEFA-C gaat doorlopen.

  Dankzij de bijdragen van een aantal grote sponsoren kon er ondanks de Corona perikelen ook een Techniek Trainer voor de woensdagmiddag vastgelegd worden; trainer Ryan Robinson traint de JO14 van FC den Bosch, heeft een eigen voetbalschool en zal ook bij Meteren de techniek training gaan verzorgen. Naast de Techniek Trainer kon er dankzij deze sponsoren zelfs ook nog geïnvesteerd worden in een nieuwe functie, namelijk die van Hoofd Jeugdopleiding. Na een sollicitatieprocedure is de keuze gevallen op Rainier Vos, met zijn ervaring bij Everstein in een vergelijkbare functie een mooie uitdaging. Een belangrijke stap voor de club, want in de afgelopen jaren heeft er een enorme groei plaatsgevonden in de jeugd van MVV’ 58. De belangrijkste taak van Rainier is dan ook om die groei goed te begeleiden door het verder professionaliseren en structureren van de jeugdopleiding voor alle jongens en meiden elftallen, aldus de Technische Commissie.

  Naast een Hoofd Jeugdopleiding is ook trainer Bert Visscher (voorheen trainer Kerkwijk 2 en Buren 2) aangesteld als trainer van het 2e en was begin 2020 al bekend gemaakt dat hoofdtrainer Robin Berendsen zijn contract is verlengd. Het eerste van MVV’58 is volop bezig met het oefenprogramma en is het seizoen gestart met een gelijkspel bij de bekerwedstrijd  tegen Top Oss en staat ook de bekerwedstrijd tegen Willem II en Rhelico op het programma. 

  Het is wel duidelijk, Meteren is er helemaal klaar voor!

  Inzet: foto collage Rainier, Jacco, Bert en Jelle