• MVV'58 in zee met Michael van Eijndhoven

    MVV’58 in zee met Michael van Eijndhoven

    MVV’58 stelt Michael van Eijndhoven met ingang van het seizoen de 2021-2022 aan als nieuwe hoofdtrainer.  

    Na een uitgebreide sollicitatie procedure is de keuze gevallen op de 31-jarige trainer die zeven jaar lang de hoogste jeugdelftallen bij OJC trainde en sinds twee seizoenen werkzaam is als assistent hoofdtrainer bij het 1e van de club uit Rosmalen.

    We zochten naar een trainer die de lijn van zijn voorganger Robin Berendsen door kan zetten, de jonge talentvolle groep verder kan ontwikkelen en ervaring heeft met jongere elftallen om de doorstroming van onze hoogste jeugd plaats te laten vinden aldus de Technische Commissie van Mvv’58.

    Michael is heel enthousiast over de club uit Meteren. Naast de zorgvuldige procedure waarin spelers, staf en TC mee hebben beslist over mijn aanstelling, maakt de club een professionele en ambitieuze indruk zonder de gezelligheid van een dorpsclub te verliezen. Dat past bij mij en het feit dat ik deze kans op mijn leeftijd krijg, komt overeen met het beeld wat mij is geschetst tijdens de procedure. Overdwars, maar wel met lef, ik heb er dan ook super veel zin in.