• JO15-1 in nieuwe outfit

    De JO15-1 mocht afgelopen zaterdag een nieuwe outfit in ontvangst nemen. Schellekens stucadoors uit Meteren zorgde voor mooie inloopshirts voor het team. Best Peppers uit Est  zorgde voor het tenue, trainingspakken en tassen voor het team. 

    Bij Schellekens Stukadoors zit je goed voor traditioneel stucwerk! Door hun kennis, ervaring en flexibiliteit leveren zij altijd vakwerk en zorgen ze dat u tevreden bent met het eindresultaat.

    Kleine of grote klus, zakelijk of particulier, bij hun bent u aan het juiste adres. Zij nemen elke opdracht met hetzelfde enthousiasme aan, luisteren naar uw wensen en komen gezamenlijk tot het gewenste resultaat.

    Best Peppers uit Est teelt jaarlijks meer dan 15 miljoen paprika,s welke wereldwijd worden verkocht. Al een aantal keer is de kas opengesteld voor publiek bij "Kom in de Kas". Het bedrijf voorziet met 2 WKK,s ook 5000 huishoudens van stroom als stroomleverancier. 

    Natuurlijk zijn wij blij dat deze sponsoren, die beide ook al een mooi reclamebord hebben gesponsord, onze club steunen. Steun ook onze sponsoren bij uw keuzes. Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie