• JO11-1 kampioen in 1e klasse

  JO11-1 Kampioen in 1e Klasse

   

  Het verloop van deze najaarscompetitie had nog een prettige staartje voor MVV’58. Na de laatst gespeelde wedstrijd moest concurrent ODC 4 weken later nog een wedstrijd inhalen en zelfs ook mogelijk nog een gestaakte wedstrijd voortzetten. Het geduld werd dus behoorlijk op de proef gesteld.

  We wisten dat alles mogelijk was in deze poule want de teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. ODC moest de inhaalwedstrijd winnen om ons voorbij te gaan op de ranglijst. Gelukkig dacht Nemelaer, nummer 3 in de poule daar anders over en trakteerde ODC vorige week op een 2-1 nederlaag. Nu was het nog even afwachten wat er ging gebeuren met de gestaakte wedstrijd waarbij ODC een 2-1 achterstand tegen Theole moest goedmaken. Zelfs bij een gelijke stand waren wij al kampioen. Navraag bij KNVB leerde ons dat deze wedstrijd niet meer werd afgemaakt dus vandaag kon de kampioensvlag gehesen worden. Het was een schitterende competitie met nagenoeg elk weekend wel een spannende wedstrijd en wijzigingen op de ranglijst.

  Natuurlijk wil ik Patrick, Isis en Arné voor hun inzet en ik zou zeggen, ga zo door. We zullen jullie tactische en technische aanwijzingen goed kunnen gebruiken om mee te draaien in de hoofdklasse. Uiteraard wil ik ook alle ouders bedanken en last but not least natuurlijk de spelers, onze grote helden.

  Namens MVV'58 feliciteren wij dit team emt dit geweldige resultaat.