• Welkom bij MVV'58!


  Wat leuk dat je lid wilt worden van de Meterse Voetbal Vereninging! Onder de tekst kan je jezelf aanmelden via de button 'Aanmelden' als lid van MVV'58. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap. Heb je vragen over je lidmaatschap dan kun je deze per mail stellen aan de ledenadministratie.

  Belangrijk voordat je verder gaat


  Contributie:
  Met het (digitaal) ondertekenen van het inschrijfformulier geef je toestemming aan jouw bank en aan MVV'58, 4194 TH Meteren, incassant ID: NL28ZZZ401560480000, om de contributie van je rekening af te laten schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving, dan kun je deze binnen acht weken laten terugboeken, vraag je bank naar de voorwaarden. Vragen over de contributiebetalingen kun je per mail stellen aan de penningmeester.

  Participatie:
  Binnen MVV’58 zetten we gezamenlijk de schouders onder de verschillende verenigingstaken. Dit doen we door het vele werk klein te houden, zodat een ieder op zijn/haar moment kan bijdragen aan de continuïteit van de club. Door jezelf aan te melden ga je akkoord met de voorwaarden van ons participatiebeleid voor ouders en leden. Zie voor meer informatie de wegpagina "Participatie" of stuur een mail naar de participatiecommissie.

  Overig:
  Wil je meer dan 1 mailadres (maximaal 2 extra) en meer dan 1 mobiel nummer (maximaal 2 extra) aan ons doorgeven, dan kan je deze vermelden in het veld 'Opmerkingen';


  Alvast bedankt voor de aanmelding en hopelijk tot snel!