• Giovanni van Bronckhorst komt naar MVV’58

  BREAKING NEWS 💪💙🖤 BREAKING NEWS
  Zaterdag 16 maart komt GIOVANNI VAN BRONCKHORST naar onze club. 👊💪
  Van Bronckhorst zal een training verzorgen voor onze JO15-1 Deze training start om 12:45 uur. Daarna is er gelegenheid om foto’s te maken of een handtekening ✍️te scoren.
  Dit alles is mogelijk gemaakt door onze hoofd sponsor Allround Cargo Handling en Vabix Logistics.
  Natuurlijk gaan we daarna onze mannen van het 1e aanmoedigen, die thuis tegen GVV spelen⚽️ Na de wedstrijd trapt FESTIVATE af om wat heerlijke deuntjes te laten horen.
  Kijk hier alvast een indrukwekkend filmpje over de foundation van Giovanni. https://youtu.be/iBjOY50kGVw
  De Giovanni van Bronckhorst Foundation zet zich, met haar programma S.V.GIO, al sinds 2012 in om kinderen aanvoerder te maken van hun eigen toekomst.
  Aanvoerder van je eigen toekomst zijn betekent dat je in staat bent je droom te formuleren en dit om te zetten naar een echt doel.
  Dit doen zij door kinderen uit groep 7 en 8 een 5 maanden durend programma aan te bieden waarbij, middels een intensief coaching programma, de weerbaarheid wordt verbeterd, middels een onderwijsprogramma, wordt gewerkt aan het verbeteren van begrijpend lezen, spelling en rekenen. Sport wordt ingezet als metafoor voor zowel het coaching- als onderwijsprogramma, maar draagt ook bij aan een gezonde levensstijl.
  Naast deze elementen verbreden ze de horizon van kinderen en bieden zij ze perspectief voor de toekomst als het gaat over arbeidsmogelijkheden. Dit doen zij door kinderen mee te nemen naar bedrijven, waar zij een uniek kijkje in de keuken krijgen en iemand van de werkvloer zijn/haar weg deelt naar de functie waar hij/zij uiteindelijk terecht is gekomen.
  Al met al een prachtig initiatie. Wij zijn blij dat onze hoofdsponsor dit voor ons cluppie heeft geregeld en dat hiermee dit mooie initiatief wordt gesteund. Sponsors enorm bedankt.