• Giovanni van Bronckhorst Foundation bij MVV'58 op bezoek

  Zaterdag 16 maart bracht GIOVANNI VAN BRONCKHORST een bezoek aan onze club. Samen met zijn zoon Jake en ROY MAKAAY gaven zij onze JO15-1 een training. 👊💪
  Daarna was er gelegenheid om foto’s te maken of een handtekening ✍️te scoren. Waar vele gebruik van maakten.
  Dit alles was mogelijk gemaakt door onze hoofd sponsor Allround Cargo Handling en Vabix Logistics. Hij overhandigde Giovanni een check voor zijn Giovanni van Bronckhorst Foundation. Daarnaast kreeg het team van Gio fruit van sponsor Betuws Fruit.
  De Giovanni van Bronckhorst Foundation zet zich, met haar programma S.V.GIO, al sinds 2012 in om kinderen aanvoerder te maken van hun eigen toekomst.
  Aanvoerder van je eigen toekomst zijn betekent dat je in staat bent je droom te formuleren en dit om te zetten naar een echt doel.
  Dit doen zij door kinderen uit groep 7 en 8 een 5 maanden durend programma aan te bieden waarbij, middels een intensief coaching programma, de weerbaarheid wordt verbeterd, middels een onderwijsprogramma, wordt gewerkt aan het verbeteren van begrijpend lezen, spelling en rekenen. Sport wordt ingezet als metafoor voor zowel het coaching- als onderwijsprogramma, maar draagt ook bij aan een gezonde levensstijl.
  Naast deze elementen verbreden ze de horizon van kinderen en bieden zij ze perspectief voor de toekomst als het gaat over arbeidsmogelijkheden. Dit doen zij door kinderen mee te nemen naar bedrijven, waar zij een uniek kijkje in de keuken krijgen en iemand van de werkvloer zijn/haar weg deelt naar de functie waar hij/zij uiteindelijk terecht is gekomen.
  Al met al een prachtig initiatie. Wij zijn blij dat onze hoofdsponsor dit voor ons cluppie heeft geregeld en dat hiermee dit mooie initiatief wordt gesteund. Sponsors enorm bedankt.