• G. van Doesburg Transport en Blijleven sponsoren de JO7

  Vandaag kregen de pretletters van onze JO7 een nieuw tenue en tassen van 2 sponsoren. G van Doesburg Transport en Blijleven Sloopwerken maakte dit team enorm blij.

  Servicegerichte transport en logistiek. Dat is waar G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. voor staat. Van beginnend transporteur in de 70-er jaren zijn we uitgegroeid tot een full-service logistiek partner van formaat. Groot geworden door altijd het belang van de klant voorop te stellen en daarbij het persoonlijk contact nooit uit het oog te verliezen.

  Alles onder één dak, een moderne en gevarieerde transportvloot en inmiddels 85 vaste goed gemotiveerde medewerkers die trots zijn op hun bedrijf en u als klant graag ontzorgen. Centraal in Nederland gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand. Modern, flexibel, veilig en klaar voor de toekomst. Personal touch in Transport & Logistics!

   

  Blijleven BV is al meer dan 25 jaar actief in betonbewerking en slooptechnieken. Begonnen als opruimer in de bouw en vandaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van hydraulisch koppensnellen van heipalen. Hier zijn we met z’n allen trots op maar dit gaat niet vanzelf.

  Blijleven BV zoekt naar nieuwe mogelijkheden en dat vraagt innovativiteit en ondernemerschap. Met een gedegen kennis van de markt en een visie op kwaliteit worden ideeen professioneel uitgewerkt. De praktijkervaring van de medewerkers wordt optimaal benut in nieuwe ontwerpen.

  Het streven van ons familiebedrijf is om een duurzame relatie op te bouwen met hn klanten die gebaseerd is op vertrouwen, kwaliteit en onafhankelijkheid.

  Als vooruitstrevende koppensnellers zijn ze continue bezig met innoveren. zij evalueren ieder werk en zoeken steeds naar methoden om onze technieken te verbeteren. Investeren in innovatie is voor het  bedrijf een must.

  Met een gedegen kennis van de markt en een visie op kwaliteit wordt er markt onderzoek gedaan en ideeën professioneel uitgewerkt. Daarnaast wordt de praktijk ervaring van onze medewerkers verwerkt in de nieuwe machines die ze zelf bouwen.

  Voor nu en in de toekomst blijft innovatie alleen mogelijk met de praktijk ervaring van onze medewerkers en de input van onze klanten.

  Een mooi actueel voorbeeld van de meest recente innovatie is dat ze als eerste bedrijf in Nederland stofverneveling hebben op onze palenkrakers

   

  MVV'58 bedankt deze sponsoren voor hun bijdrage.