• Blessures laten beoordelen

  Heb jij een blessure opgelopen en wil je snel herstellen? Dan is de juiste behandeling van cruciaal belang! Wacht niet langer en maak direct een afspraak, want als voetballer ben je een waardevol teamlid en is het essentieel om fit te zijn om optimaal te presteren als een hecht team.  

  Bij MVV'58 hebben we speciaal voor jou een professioneel team klaarstaan dat zorgt voor de verzorging op dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur. Rieni Roos, Maarten Wammes en Linda Maasdam staan op dinsdag en donderdagavond voor je klaar.

  En op wedstrijddagen is er verzorging beschikbaar voor het eerste team en het team < 23 jaar. Maar ook als je geen deel uitmaakt van deze teams, kun je op afspraak terecht bij deze toptherapeuten voor deskundig advies en ondersteuning. Als je een verzorging nodig hebt, kun je dat bij de trainer van jouw elftal aangeven. Het team verzorgers neemt dan contact met je op. 

  En alsof dat nog niet genoeg is, werken wij bij MVV'58 ook nog samen met Bastion Fysio en Fysio Holland om ervoor te zorgen dat jij het beste herstel krijgt. Dus aarzel niet om ons team van experts aan te spreken als je vragen hebt of een blessure oploopt. Mocht het zo zijn dat zij op dat moment niet beschikbaar zijn, dan kunnen onze fysiotherapeutische partners je verder helpen op een van hun locaties. Kijk op de websites voor meer informatie.

  Samen zorgen wij ervoor dat MVV'58 fit blijft en jij snel weer op het veld kunt staan!

  Klik op een van de logo,s om naar de website van Bastion Fysio of Fysio Holland te gaan.