• De portocabin

  Achter de kleedkamers is een portocabin geplaats. Deze wordt gebruikt op de avonden dat onze kantine is gesloten. 

  Aan de teams die gebruik maken van de portocabin is een sleutel uitgereikt. Wees hier zuinig op en zorg dat diegene die training geeft, deze sleutel bij zich heeft. Voor informatie over het gebruik van de portocabin kun je de jeugdcommssie raadplegen.  

  • Op zaterdag kun je daar ook in de portokabin je sleuteltje voor je ballenhok van jouw team pakken.

  Doe de deuren allemaal weer op slot. We willen immers niet dat mensen onbevoegd bij onze en jullie spullen kunnen komen. 

  Verlichting

  Jullie kunnen zelf de deur openen van de gang rechts naast de CV ruimte van onze accommodatie. Als je binnengaat zitten links om de hoek de deuren van de meterkast. In de meterkast staat aangeven welke schakelaars van welk trainingsveld zijn. Doe alleen de verlichting aan van het veld of deel van het veld waar je op gaat trainen. De verlichting is een van de grootste energieverbruikers (en dus kostenpost) van de vereniging. Heb je eenmaal lampen aangedaan, laat ze dan minstens een half uur branden, maar ook zet je ze uit; dan MOETEN ze een half uur uit blijven. Zet je ze te kort achter elkaar aan en uit, dan gaat de lamp kapot. Deze kosten 200 euro per stuk en het vervangen van deze lampen is een lastige klus??. Zet zo snel mogelijk na het einde van de training de verlichting weer uit, tenzij er een volgend team nog na je op dat veld traint.

  Waardevolle spullen

  Laat zo min mogelijk waardevolle spullen achter in de kleedkamers of de portakabin. Het bestuur aanvaard geen verantwoordelijkheid hiervoor. Wij adviseren dan ook om per team wat traint een schoenentasje of iets dergelijks mee het veld op te nemen waar men de spullen in kan doen.

  Bestuur MVV’58