• Bescherm je schenen!

    Better safe than sorry!

    Voetbal is een sport waarbij fysiek contact onlosmakelijk is verbonden. Een ongeluk zit daarmee in een klein hoekje en kan soms vervelende blessures tot gevolg hebben. De KNVB heeft daarom besloten, na uitvoerig debat, tijdens wedstrijden het dragen van scheenbeschermers verplicht te stellen. Een scheidsrechter kan besluiten een speler niet aan het spel te laten deelnemen als deze geen scheenbeschermers draagt.

    Maar hoe zit dat bij trainingen? Bestuur en Technische commissie van MVV'58 hebben besloten deze lijn door te trekken naar de trainingen. Ook daar zit een ongeluk in een klein hoekje als we een felle partij trainen. Daarom stelt MVV'58 aan alle jeugdleden het dragen van scheenbeschermers tijdens de training als verplichting. De senioren worden geacht zelf hun beslissing te nemen, omdat zij als volwassenen ook de consequenties daarvan kunnen overzien. Maar ook daar geldt: Better Safe than Sorry!

    Dus ouders: kijk alsjeblieft even mee met je spelende kind en de trainers zullen actief meedoen hierin, met maar 1 doel: scoren op sportiviteit in veiligheid!!!