.
.

Well 1 – MVV’58 1 2-3


MVV’58 laat de uitrusting liggen, maar neemt de punten mee uit Well

Het was voor de neutrale toeschouwer weer ouderwets genieten geblazen bij MVV’58. In een wedstrijd met veel kansen, goals en kaarten trok de ploeg uit Meteren toch aan het langste eind tegen nummer voorlaatst Well.

Diegene die MVV’58 trouw volgen langs de lijn of wekelijks onze stukjes lezen, weten al lang dat er op het sportpark Achterveld onstuimiger aan toe kan gaan, dan tijdens een kampvuur bij Temptation Island. Het bleef echter opvallend rustig in Meteren en bijna teleurgesteld van zo weinig doordeweekse opwinng kom MVV’58 zich vol gefocust richten op wedstrijdronde 19 waar Well de volgende tegenstander was. Thuis werd simpel met 4-0 van Well afgerekend, maar uit pakt MVV’58 tot dusver bijzonder weinig punten. In de kantine in Well schijnt het echter vaak nog stiekem erg gezellig te kunnen worden, dus er waren maar weinig selectiespelers die zaterdagochtend niet met een brede glimlach op het gezicht uit hun bedje stapten.

lees verder op http://www.regio-voetbal.nl/wedstrijdverslag/mvv%E2%80%9958-laat-de-uitrusting-liggen-maar-neemt-de-punten-mee-uit-wel

 

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )