.
.

Vrouwen MVV’58 aan kop


Ook de wedstrijd tegen Everstein hebben de vrouwen van MVV’58 gewonnen. Het werd maar liefst 6-1. Door deze eclatante overwinning zijn de Meterense Dames koploper in de 4e klasse.

Meteen na het fluitsignaal was het duidelijk dat MVV alles op de aanval zou gooien. In de 5e minuut was het al raak. Na een splijtende pas van Inge Buis schoot Hiske Hol de bal in de touwen. Vijf minuten later schoof Gina van Dalen de 2-0 binnen.

Everstein had niets te vertellen. MVV’58 was heer en meester. Aniek van Wijk vergrootte de problemen van Everstein door de 3-0 te scoren uit een pass van Gina. Dit was tevens de ruststand.

De Meterense vrouwen kwamen niet goed uit de kleedkamer. Het was onrustig en ze kregen de bal niet weg uit de achterhoede. Het was ook wachten op de 3-1 en die viel in de 53e minuut.

Het werd even spannend. Everstein zette MVV goed onder druk. Maar na een mooie actie van Hiske scoorde Axelle Berende de verlossende 4-1. Hierna brachten Hiske en Inge de eindstand op 6-1.

De eerste helft werd er goed gevoetbald. Na rust was het iets minder. Maar door hard werken en strijden voor elke meter werden de punten in Meteren gehouden.  Everstein bood goed tegenstand en staat veel te laag in de ranglijst.

Omdat Ophemert zaterdag van Peursum verloor, Staan de vrouwen MVV aan kop van de ranglijst. Zaterdag is MVV’58 vrij.