.
.

Team van de Week

Met ingang van het voetbalseizoen 2009/2010 is i.p.v. de “Pupil van de week” het “Team van de week” ingevoerd. Op deze manier krijgen onze jongste jeugdleden (mini’s t/m E-jeugd) allemaal een keer de kans om een wedstrijd van het 1e elftal van MVV’58 van het begin tot het eind mee te maken. Hierbij geldt de uitnodiging voor zowel de speler als zijn of haar ouder(s).

Het is de bedoeling dat wij alle teams gaan koppelen aan een wedstrijd van het 1e elftal. Twee weken voorafgaand aan de wedstrijd zullen wij het desbetreffende team informeren. We hopen hiermee de jeugd en hun ouders op een leuke manier te kunnen betrekken bij onze voetbalvereniging.

Alle ouders en spelers van “Team van de week”  worden om 13:30 uur verwacht in de kantine van MVV’58. Hier is speciaal voor hen een tafel gereserveerd waar ze wat kunnen drinken. Hierna kleden de kinderen zich om en worden ze voorgesteld aan de leider, trainer en alle spelers van het 1e elftal.Voor de wedstrijd trappen de kinderen een balletje met de reserves van MVV’58 1. Daarna gaat het “Team van de week” op de foto met het 1e elftal.

Team van de week: F5

team_van_de_week_F5

De activiteitencommissie is weer gestart met “het team van de week”.  De eerste thuiswedstrijd in 2011 mocht de F5 onze mannen van het eerste vergezellen. De F5 bestaat uit de volgende spelers: Denzel Kruijs, Stan Kievit, Bart van der Horst, Finn Damme, Boris Duim en Ricardo van Toorn, Louis van Lopik, Omar van den Berg. Deze spelers waren afgelopen najaarscompetitie nog Mini’s. Dit voorjaar mogen ze het als een F pupil proberen. Hun eerste competitiewedstrijd werd onwennig verloren en helaas verloor ook MVV met 0-4 van Grootelindt. Maar dat mocht de pret niet drukken. Klik hier voor de foto’s.

“Team van de week” 27 maart: E5

team_van_de_week_E5
De E5 was op 27 maart “Team van de week”. Er bestaat verwarring over de naam van dit team. Vorige competitie was dit team als MVV’58 E5 ingeschreven. Door een foutje bij de KNVB is deze ploeg in deze voorjaarscompetitie als E6 bekend. Maar wij bijven ze E5 noemen. Dankzij de E5 won ons eerste elftal met maar liefst 6-1. Klik hier voor de foto’s.