.
.

Sponsoren in de rij voor reclamebord langs nieuwe hoofdveld.


Sinds het nieuwe hoofdveld is aangelegd bij MVV’58 vinden de sponsoren hun weg naar MVV’58. Een reclamebord langs het mooie nieuwe veld zien vele wel zitten. Ook vorige week zijn er weer een aantal nieuwe borden  geplaatst. Wij brengen ze bij jullie onder de aandacht.

Mandemakers Keukens behoeft weinig uitleg.

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met de acht grootste en meest inspirerende showrooms laten wij u zoveel mogelijk keukenstijlen en opstellingen zien. Van minimalistisch design tot warm landelijk en van hip urban tot modern klassiek. U kunt bij ons terecht voor topmerken als Barletti, SieMatic, vtwonen en een uitgebreide eigen Mandemakers Collectie. Kortom, in hét huis van keukens vindt u voor ieder wat wils! Een nieuwe keuken nodig. Denk aan onze sponsor. Neen een kijkje op de website.

Uiterwaal Zonwering & Kozijnen Geldermalsen

Al 20 jaar zijn zij in Midden-Nederland actief op het gebied van kozijnen, zowel in kunststof als aluminium, buitenzonwering, insectenwering, binnenzonwering, veranda’s, terrasoverkappingen, serres enz. Zij hebben alles in huis voor een complete metamorfose van uw bestaande of nieuwe woning. Zij werken alleen met gerenommeerde merken die zich in de loop der jaren al hebben bewezen. Indien u een advies op maat wenst  is dat uiteraard ook mogelijk. Een van de adviseurs komt dan bij u langs voor een advies. Uiteraard is dit advies geheel vrijblijvend.

Showroom

Op De Chamotte 16, achter de sportvelden, in Geldermalsen vindt u onze uitgebreide showroom van 200m². Onder het genot van een kop koffie kunt u hier rustig rondkijken. Op afspraak kunt u ook buiten de openingstijden langskomen. Neem een kijkje op de website 

Ontdek de vele mogelijkheden van WS Media Groep!

De WS Media Groep heeft een duidelijke visie: het leveren van een totaalpakket. Vanaf de ontwikkeling het concept tot aan het eindproduct, zoals brochures, banners, T-shirts, grootformaat posters, belettering of websites, gebeurt in eigen huis. Doordat zij al deze aspecten zelf uitvoeren kunnen processen optimaal op elkaar afgestemd worden. Hierdoor is een snellere doorlooptijd in de productie het resultaat. Zij werken efficiënt en kosten besparend. Zij bedienen zowel de zakelijke markt als particuliere klanten. Door hun brede aanbod in mogelijkheden kunnen zij iedereen van dienst zijn. Meer weten? Kijk op hun website

Solar Duurzaam voor uw zonnepanelen

Solar Duurzaam Nederland uit Zaltbommel is de regionale zonnepanelenspecialist voor particulier, bedrijf en non-profit organisaties. In 2008 zijn we voorzichtig gestart met het ontwikkelen van een zonnepaneleninstallatie die qua prijs/prestatie verhouding op lange termijn zijn vruchten gaat afwerpen. Onze filosofie is dat we uitsluitend bewezen technologie en techniek gebruiken om voor onze klanten een goed functionerend zonnepanelensysteem te ontwerpen dat veilig, duurzaam en goed renderend is. De prijs is belangrijk, maar de opbrengst is belangrijker. Het gaat om het hoogste economisch en milieu-rendement. Zonnepanelensystemen kunnen in de regel in 6  tot 8 jaar terugverdiend worden, maar gaan 25 tot 30 jaar mee. Door onze werkwijze kunnen wij de concurrentie met collectieve trajecten van grote landelijke partijen prima aan.

Door zelf zonnepanelen met een groot vermogen te importeren en deze te combineren met de omvormers van SolarEdge zijn we in staat zonnepanelensystemen te leveren met 25 jaar garantie. Met onze zonnepanelen hebben onze klanten in feite na 6 tot 8 jaar nog een groot aantal jaren gratis groene stroom. Daarom hebben wij service en garantie hoog in ons vaandel staan! Met 1 aanspreekpunt leggen wij het traject met de klant van A tot Z af (korte lijnen) om op die manier onze klanten volledig te ontzorgen.

Ons doel is om zoveel mogelijk woningen en gebouwen te voorzien van zonnepanelen – al dan niet in combinatie met windturbines –  om samen met elkaar een duurzaam Nederland te maken. Het IEA (internationaal energie agentschap) heeft namelijk uitgerekend, dat als we nu niets doen, we over 25 jaar onvoldoende winbare fossiele brandstoffen hebben om iedereen van energie te kunnen voorzien.

Wij zijn energieneutraal
In juli 2014 zijn wij verhuisd naar de Valeton op industrieterrein de Wildeman in Zaltbommel. Wij hebben op het dak van ons bedrijf 40 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee wekken wij alle energie op die we nodig hebben voor verlichting, verwarming, koeling, de vorkheftruck en ons kantoor op. Een gasaansluiting voor de verwarming hebben we niet dus hiermee hebben we een volledig energie neutraal pand.  Ook zij hebben een mooie website met voldoende informatie. Op zoek naar zonnepanelen? Denk aan onze sponsor en neem een kijkje op hun website

 

Wij bedanken deze sponsoren voor hun sponsoring. Wilt u ook onze club sponsoren? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie.

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )