.
.

Porto cabin

Net als voorgaand seizoen is, nu de periode van oefenwedstrijden voorbij is, de kantine op de maandag en woensdag weer gesloten. Hiervoor in de plaats kun je weer gebruik maken van de portokabin.

Per team is een sleutel uitgereikt en een brief met instructies.  Wees hier zuinig op en zorg, dat diegene die training geeft, deze sleutel bij zich heeft.

  • Op zaterdag kun je daar ook in de portokabin je sleuteltje voor je ballenhok van jouw team pakken.

LET OP; Het is niet toegestaan een bal te pakken uit een ballenhok dat niet van jouw team is!!!!!

Doe de deuren allemaal weer op slot. We willen immers niet dat mensen onbevoegd bij onze en jullie spullen kunnen komen. Natuurlijk is het wel toegestaan om als leiders en of spelers daarbinnen te schuilen bij slecht weer of een keer daar een bespreking te houden. We hebben er ook geen bezwaar tegen als jullie een sleutel uitlenen aan een ouder die staat te wachten terwijl het weer niet zo lekker is.

Verlichting

Jullie kunnen zelf de deur openen van de gang rechts naast de CV ruimte, in het hoekje tegenover de portakabin. Als je binnengaat zitten als je links de hoek om loopt de deuren van de meterkast. In de meterkast staat aangeven welke schakelaars van welk trainingsveld zijn. Doe alleen de verlichting aan van het veld of deel van het veld waar je op gaat trainen. De verlichting is een van de grootste energieverbruikers (en dus kostenpost) van de vereniging. Heb je eenmaal lampen aangedaan, laat ze dan minstens een half uur branden, maar ook zet je ze uit; dan MOETEN ze een half uur uit blijven. Zet je ze te kort achter elkaar aan en uit, dan gaat de lamp kapot. Deze kosten 200 euro per stuk en het vervangen van deze lampen is een lastige klus…. Zet zo snel mogelijk na het einde van de training de verlichting weer uit, tenzij er een volgend team nog na je op dat veld traint.

Waardevolle spullen

Laat zo min mogelijk waardevolle spullen achter in de kleedkamers of de portakabin. Het bestuur aanvaard geen verantwoordelijkheid hiervoor. Wij adviseren dan ook om per team wat traint een schoenentasje of iets dergelijks mee het veld op te nemen waar men de spullen in kan doen.

Bestuur MVV’58