.
.

Koop via sponsorkliks en steun MVV’58!!


Vanaf nu is het voor iedereen die MVV’58 een warm hart toedraagt mogelijk om MVV’58 GRATIS te sponsoren. Want wie koopt er nou niet digitaal kleding, boeken, etc. Of boekt zijn vakantie via internet. Voortaan kun je hierbij MVV’58 steunen!Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando en nog vele andere. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaald. Het kost u dus helemaal niets.Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Of download via onderstaande link de SponsorKliks APP. 

Vanuit de APP kan je direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt.
Ook houden we je op de hoogte van transacties en zie je de inkomsten groeien via het transactie-overzicht.
In de APP hoeft slechts eenmaal MVV 58 geselecteerd te worden.

IOS: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks&hl=nl
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks&hl=nl

Let op: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, ga NIET shoppen in een APP van een andere winkel. De commissie kan dan verloren gaan.
Koop voortaan altijd je digitale producten via deze website en steun MVV’58

Vraag ook je familie en vrienden om MVV’58 op deze wijze te steunen. Het kost ze immers niets.14390808_1157503710980916_5951324667193376126_n

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )