.
.

Kantine & Accomodatie

Het sportcomplex “Achterveld” bestaat sinds 1982. Op dit sportcomplex voetbalt MVV’58 zijn wedstrijden. Op dit moment hebben we vier velden tot onze beschikking; twee wedstrijdvelden een wetra veld (wedstrijden en trainingen) en in 2017 is het kunstveld een feit geworden. Op het hoofdveld staat een echte tribune. De tribune heeft 250 zitplaatsen. De opening van de tribune vond plaats op 21 november 1987 tijdens de drukbezochte derby tegen Tricht.

Door de snelle groei van het aantal leden, was uitbreiding van het aantal kleedkamers noodzakelijk. Vooral op de zaterdagochtend krioelt het van de pupillen op ons complex. Dit is voor het bestuur van MVV’58 aanleiding geweest om in 2008 het aantal kleedkamers van 6 uit te breiden naar 10 en een vierde veld aan te leggen. De kleedkamers zijn van dusdanige kwaliteit, dat menig vereniging hier jaloers op is. Zo is de watertemperatuur zeer aangenaam. Het schoonmaken van de kleedkamers is één van de taken die valt onder de leden/ouder participatie.

Daarnaast hebben we een sfeervolle kantine welke in de zomer van 2013 flink is opgeknapt. De kantine wordt door de vereniging zelf beheerd en de taken worden door vrijwilligers verricht. Met name op de donderdagavond en zaterdag loopt de kantine vol en vooral op zaterdagmiddag is het een drukte van belang. Hazes, Jantje Smit en Fransje Bauer schallen dan door de luidsprekers. Vind je het leuk om een bardienst te draaien of te helpen bij het schoonmaken van de kleedkamers. Geef dit dan door aan Gerda van Wijk of Kyle de Ruiter.

Openingstijden van de kantine;

Maandagavond Gesloten
Dinsdagavond 17:45 – 22:30 uur
Woensdagmiddag Gesloten
Woensdagavond Gesloten
Donderdagavond 17:45 – 00:30 uur
Zaterdag 07:30 – 20:00 uur
Vrijdagavond alleen bij speciale activiteiten