.
.

Jeugdbeleidsplan

De jeugdcommissie heeft in 2006 een jeugdbeleidsplan geschreven en deze weer in 2012  en 2016 vernieuwd. In dit beleidsplan staat het beleid voor de komende jaren gedefinieerd. Een beleid waarbij plezier en prestatie samengaan. Een beleid waar plaats is voor de grote én de minder grote talenten van MVV’58 en waar de voetbalopleiding centraal staat. Door dit beleid streven wij erna de individuele voetbalkwaliteiten van álle jeugdvoetballers/sters optimaal te ontwikkelen.

Dit jeugdplan schept duidelijkheid, waar onze jeugdafdeling voor staat en hoe we willen bewerkstelligen, dat deze voornemens en uitgangspunten in acties zullen worden omgezet, in belang van onze jeugd en dus voor onze vereniging.

Dit plan is voor een periode van 4 jaar geschreven maar zal jaarlijks worden geëvalueerd en bijgesteld daar waar nodig. Het huidige beleidsplan zal eind 2016 weer opnieuw worden beoordeeld.

bekijk hier het Jeugdbeleidsplan MVV58 2016-2020

Van de gemeente hebben alle voetbalverenigingen in de gemeente Geldermalsen bericht ontvangen over het gebruik van de platte kar bij een kampioenschap van een elftal. Al jaren is het bij een aantal sportverenigingen gebruikelijk dat na het behalen van een kampioenschap en/of promotie een rondrit met een “platte kar” door het dorp plaatsvindt. Bij WNC in Waardenburg heeft afgelopen juni een ernstige ongeval (met meerdere gewonden) met een “platte kar” plaats gevonden. Dit is de afgelopen jaren ook bij andere clubs in Nederland gebeurd.

We hopen dat er weer nieuwe promoties en kampioenschappen aankomen. Om ongelukken te voorkomen wil ik u informeren dat de gemeente Geldermalsen alsmede de politie onder geen enkel beding een vergunning of goedkeuring zullen verstrekken voor het gebruik van een “platte kar”. Sterker nog, indien de politie het gebruik van een “platte kar” constateert zal direct overgegaan worden tot handhaven (bekeuren).

Mochten leiders/trainers gebruik maken van een “platte kar” dan zijn zij en de bestuurder van de “platte kar” persoonlijk aansprakelijk voor eventuele gevolgen.

Wij betreuren het dat de traditionele rondrit door het dorp niet mogelijk is maar wellicht zijn er andere leuke alternatieven te bedenken voor het vieren van een kampioenschap en/of promotie.

Namens het college van burgemeester en wethouders,

L.J. van de Koppel, beleidsadviseur gemeente Geldermalsen

Het bestuur van MVV’58 wil en kan zich niet aansprakelijk stellen voor eventuele gevolgen bij het gebruik van een platte kar. Dit wordt dan ook niet meer toegestaan.

De viering van een kampioenschap zal dus op een andere wijze dienen te geschieden, bij voorkeur op het sportcomplex van MVV’58.. Mocht iemand ideeen hebben dan zijn deze van harte welkom.