.
.

Afgelastingen

 Alleen de KNVB kan wedstrijden afgelasten voor een geheel district. Deze afgelastingen kunt u elke vrijdagavond vanaf 18:00 uur vinden op teletekstpagina 603. MVV’58 voetbalt in district Zuid1. Het 1e, 2e,  A1, B1 en C1 elftallen vallen in categorie A. De overige elftallen (zowel senioren als jeugd) vallen in categorie B.

Afgelastingen kunnen ook door een consul van een voetbalvereniging worden bepaald. De consul kijkt naar de toestand van de velden. Zo kan de consul van MVV’58 alle of bepaalde thuiswedstrijden afgelasten. De consul keurt de veld omstreeks 8:15. Wanneer dit het geval is, zullen we dit z.s.m melden op deze site. Ook kun je hiervan bericht van je leider verwachten.

Het kan ook zo zijn dat de consul van een andere vereniging, waar één van onze teams een uitwedstrijd moet spelen één of meerdere wedstrijden afgelast. In dat geval weten wij over het algemeen pas vrij laat of dat het geval is. Toch zullen wij proberen deze afgelastingen zo snel mogelijk op deze pagina te plaatsen. Of krijg je dit door via je leider.

Officieel mogen van de KNVB geen wedstrijden op voorhand worden afgelast. Voor wedstrijden die thuis om 8:30 gespeeld worden, proberen we toch op vrijdagavond al aan te geven of deze afgelast zijn ja of nee. Zodat u niet voor niets komt en i.v.m. de reistijden van de tegenstander.

Zaterdag 

Thuis is afgelast:

16-12-2017: MVV’58 MO15-1

Uit is afgelast:

 

Indien die wel doorgaan, dan wordt deze alleen bij hoge uitzondering nog op zaterdagochtend afgelast.

In sportlink (zie homepage) worden afgelaste wedstrijden door de verenigingen z.s.m verwerkt. Een afgelaste wedstrijd wordt rood vermeld. Je kunt dit ook zien in een voetbalapp. Deze kun je downloaden op je mobiel via voetbal.nl.

De tegenpartij kan afgelastingen melden op Telefoon: 0345-569504 

Afmelden voor een wedstrijd tegen een team van MVV’58 dient altijd telefonisch te gebeuren. (op bovenstaand nummer voor donderdag  22:00 uur) In uiterste gevallen dient u contact op te nemen met  06-53158892.