.
.

Activiteiten & Verlotingen

 De activiteitencommissie bestaat uit enkele vrijwilligers binnen onze vereniging en wordt gecoördineerd door Gerda van Wijk, Artje van Maren, Mirjam Blijleven.

Zij coördineren alle activiteiten en communiceren tussen bestuur, vrijwilligers en commissies. De basis wordt aangedragen en de uitwerking en uitvoering wordt aan vrijwilligers en betreffende commissie overgedragen. Afspraken of toestemming welke moeten worden gemaakt of gevraagd binnen MVV’58 lopen via deze commissie, zodat er ook bij het bestuur bekend is wat er gaande is op de club.

Er zijn van activiteiten draaiboeken aanwezig.

Voor activiteiten zijn veel mensen nodig. Heeft u ideeën voor een activiteit, heeft u wat tijd over om ons te helpen met het bedenken van een opzet en deze uit te voeren? Wij horen het graag.

Enkele activiteiten die door de AC worden georganiseerd zijn: de mandarijnenverkoop, de Kerstlotto, Sint Nicolaas viering, de nieuwjaarsreceptie, de vrijwilligersavond, de slotdag, de verlotingen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal en alle verdere acties om geld te genereren om weer andere activiteiten te kunnen bekostigen. Bij speciale gelegenheden nieuwe activiteiten bedenken en uitvoeren.

Het motto vele handen maken licht werk is ook hier van toepassing. Denk eens na over uw hulp hierbij. Ook hierbij geldt dat uw inzet kan bijdragen aan de participatie. Meldt u aan als vrijwilliger!  Dit kan door direct contact met ons op te nemen of een e-mail te versturen naar ac@mvv58.nl.

Heeft u misschien een bijdrage in de vorm van artikelen welke wij kunnen gebruiken bij een verloting of iets dergelijks? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen, wij kunnen veel gebruiken.